Street style, eller street wear som det också heter är en klädstil som fullkomligt exploderat i popularitet de senaste åren. Det har blivit särskilt inne att klä sig i street wear plagg bland barn och ungdomar.

Men som vuxen kan det vara svårt att hänga med i svängarna. Därför kommer du i det här inlägget få veta lite mer om vad street wear innebär samt hur du går tillväga för att köpa den sortens kläder till dina barn.

Ett mode från gatan

Klädstilens namn avslöjar ganska bra vad stilen innebär. Street wear är det mode du kan se på vanliga människor på stan. Modet är främst hämtat från gatumodet i förorterna. Modet kännetecknas med löst sittande plagg och får gärna ha synliga loggor från kända klädmärken. Så för att summera är street wear en cool och avslappnad klädstil.

Köp street wear

Även fast det kan vara lite svårare att hitta street wear kläder för barn så är det inte omöjligt. Det bästa du kan göra är att handla online eftersom att utbudet är som störst på nätet. Då kan barnet själv sitta med när ni kollar på nya kläder och välja ut det barnet tycker bäst om.